Bijuterii din Egipt şi produse bio la Târgul Cadourilor

A V-a ediţie a târgului îşi aşteaptă vizitatorii cu o gamă variată de produse, astfel încât fiecare să poată găsi cadoul ideal pentru persoanele dragi. Evenimentul organizat la Galeria Dalles este deschis în perioada 2-24 decembrie.

28 nov. 2011, 12:23
Bijuterii din Egipt şi produse bio la Târgul Cadourilor

Ornamente şi podoabe pentru brad, bijuterii şi produse cosmetice, dulciuri şi ceaiuri, sunt doar câteva dintre atracţiile ediţiei din acest an a Târgului Cadourilor de Crăciun.

Am încercat şi credem că am reuşit să adunăm la această ediţie o gamă atât de variată de cadouri de Crăciun încât nimeni să nu poate spune că nu a găsit cadoul potrivit. Anul acesta târgul este un adevărat One stop gift SHOP„, a spus Louisa Bangale, coordonatorul evenimentului.

Dacă sunteţi în căutarea unor cadouri originale pentru Sărbătorile de Iarnă trebuie să treaceţi pragul târgului. Aici veţi găsi numeroase oferte, pentru toate vârstele şi pentru orice buget.

Bijuterii din Pakistan şi Egipt

Pentru vizitatori se pregătesc ornamente şi podoabe de Crăciun, decoraţiuni şi accesorii pentru masa de sărbători, pentru casă şi grădină dar şi textile. De la eveniment nu lipsesc cadourile preferate ale femeilor: bijuteriile. Pe lângă cele din aur, argint şi handmade, bucureştenii găsesc şi bijuterii precolumbiene sau piese vechi de colecţie din Pakistan, Afganistan, India şi Egipt.

De asemenea, ediţia din acest an oferă, celor interesaţi de sănătatea pielii şi a tenului lor, o gamă largă de cosmetice bio din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.

Pentru micuţi se pregătesc dulciuri, turtă dulce, cozonaci şi prăjituri de sezon. În plus, organizatorii au pentru vizitatori surprize şi concursuri.

Târgul este deschis la Galeria Dalles în perioada 2-24 decembrie, iar programul zilnic de vizitare va fi între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă.