BILD a aflat secretul însănătoşirii lui Michael Schumacher

Fostul pilot german MICHAEL SCHUMACHER, septuplu campion mondial de Formula 1, îşi revine lent, dar într-o manieră perceptibilă, a explicat soţia sa, Corinna Schumacher. Jurnaliştii de la Bild vin şi cu o ipoteză mistică referitoare la progresele făcute de Schumacher. 

09 iul. 2014, 08:19

Tabloidul german Bild scrie despre secretul superstiţiilor din viaţa familiei Schumacher şi metodele la care Corinna a apelat în perioada în care Michael s-a aflat în comă.

MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER

Din clipa în care Schumacher a intrat în comă, Corinna nu s-a mai despărţit de amuletă norocoasă pe care şi fostul pilot obişnuia s-o poarte. Este vorba despre un obiect din Tibet cu pietre Dzi care, care „ar avea efecte magice şi ar proteja împotriva bolii şi ghinionului.” Amuleta apare şi în fotografii recente cu Corinna, dar şi în imagini de arhivă cu Schumi.

„Ne îndreptăm către ţinta finală, lent desigur, însă cel puţin lucrurile avansează”, a comentat soţia lui MICHAEL SCHUMACHER, în prima sa apariţie publică după transferul soţului său de la spitalul din Grenoble, în care a fost internat aproape şase luni, la o clinică de reabilitate din Elveţia.

Corinna Schumacher a participat la o competiţie hipică, la sfârşitul săptămânii trecute, zâmbitoare şi aparent relaxată, conform fotografiilor publicate de cotidianul german Bild.

Lovitură de TEATRU în cazul fişei medicale a lui MICHAEL SCHUMACHER