Bilet pariuri1x2.ro: Liga Campionilor! Fotbal de 5 stele, selecții pe măsură!

De la „Martingale”, la „Sports arbitrage” sau „Fibonacci”, strategiile de pariat sunt menite sa te tempereze, sa iti dea un modul logic despre cum sa iti investesti banii si sa iesi cu profit din pariurile sportive!

01 dec. 2020, 12:16
Bilet pariuri1x2.ro: Liga Campionilor! Fotbal de 5 stele, selecții pe măsură!

Bilet pariuri1x2.ro. Astăzi, profitul ne este livrat de trei partide din Liga Campionilor. Vezi combo-ul propus de redacția pariuri1x2.ro!

Bilet pariuri1x2.ro

Deschidem cota 2 de astăzi cu disputa de la Kiev, dintre Șahtior și Real Madrid. Gruparea iberică are o revanșă de luat după înfrângerea din noiembrie, 2-3 chiar în capitala Spaniei. De remarcat este faptul ca formația ucraineană se află într-o scădere de formă, aspect evidențiat și de rezultatele bifate în ultimele două meciuri din UCL: 0-6 și 0-4 cu Monchengladbach.

Pentru a doua selecție rămânem în Grupa B a Ligii Campionilor și mizăm pe confruntarea de la Monchengladbach dintre Borussia și Inter. Dacă trupa gazdă s-ar mulțumi și cu o remiză în jocul din etapa a 5-a, „nerazzurii” au doar varianta victoriei pentru a rămâne în cursa pentru primele două locuri. Mizăm pe o reușită a interiștilor, care vor miza din primul minut pe ”gurile de foc”  Lukaku și Martinez.

Închidem biletul zilei cu meciul de pe Wanda Metropolitano dintre Atl. Madrid și Bayern Munchen. Deja câștigători ai grupei, oaspeții își vor permite luxul de a nu arunca în luptă garnitura standard. Hans-Dieter Flick a decis să odihnească mai mulți oameni de bază, printre care Lewandowski, Neuer sau Goretzka, care nu au fost incluși în lotul deplasat în Spania. Pariem în șansă dublă pe Atletico, formație neînvinsă pe teren propriu de exact un an.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Bilet pariuri1x2.ro

Marți, 1 decembrie

19:55, Sahtior – Real Madrid, 2, cota 1.40

22:00, Monchengladbach – Inter, oaspetii să înscrie, cota 1.18

22:00, Atl. Madrid – Bayern Munchen, 1x, cota 1.26

COTA TOTALĂ: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Calendar evenimente (1 decembrie) » Pariuri1x2 iti ofera avancronici pentru cele mai tari evenimente ale momentului, iar calendarul zilnic vine in ajutorul pariorilor. Aici gasesti toate meciurile analizate de redactia noastra, grupate pe competitii, iar tu trebuie numai sa dai un click! Nu mai sta degeaba si da start profitului!

RECORD MONDIAL la pariuri în cursa pentru preşedinţia SUA dintre Trump şi Biden. Precedentul record era de 220 de milioane de euro