Biletul de cota 2 – obiectivul zilnic al pariorilor

În lumea pariorilor se vehiculează foarte des conceptul  “biletul zilei cotă 2”, ca un garant al succesului în pariurile sportive.

03 dec. 2020, 15:05
Biletul de cota 2 – obiectivul zilnic al pariorilor

A construi însă biletul de cota 2 care să aibă șanse reale de reușită este un demers mult mai dificil decât pare la prima vedere.

Hai să vedem care sunt ingredientele pe care trebuie să le punem laolaltă pentru a reuși să avem un bilet profitabil de cota 2.

 

1. Cunoștințe sportive solide

Adevărul crud este că pariurile nu sunt pentru toată lumea, așa cum nici afacerile nu sunt pentru toată lumea. Trebuie să ne asumăm din start acest lucru și să facem o evaluare obiectivă a ceea ce avem în tolba cunoștințelor despre un anume sport.

Dacă practicăm cu pasiune un sport, dacă urmărim cu obstinație evenimentele sportive, dacă știm tot ce mișcă în domeniul respectiv, de la echipe, jucători, arbitri până la tactici de joc și statistici, atunci merită din plin să încercăm să moneetizăm pasiunea pentru sport pe care o avem.

 

2. Managementul banilor

În primul rând, managementul banilor destinați pariurilor sportive presupune alocarea unei sume de bani a cărei eventuală pierdere să nu ne afecteze viața de zi cu zi. Specialiștii în domeniu spun că aceasta nu ar trebui să depășească 10% din veniturile lunare pe care le obținem.

Această sumă de bani trebuie atent drămuită, astfel încât meciurile  pe care este investită să fie întotdeauna din competițiile pe care le cunoaștem și pe care le analizăm foarte bine. În momentul în care suma alocată lunar pariurilor sportive a fost epuizată, este indicat să ne oprim din pariere, să analizăm ceea ce am făcut bine și rău și să încercăm să îmbunătățim managementul banilor pentru luna următoare.

 

3. Strategiile de pariere

Strategiile de pariere sunt în strânsă legătură cu managementul banilor. Dacă suntem hotărâți să jucăm strategia biletelor de cotă 2, cel mai bine ar fi să avem un singur meci pe bilet sau cel mult două. Asta înseamnă că nu ne disipăm energia pentru analiza multor meciuri ci ne-o concentrăm pentru a realiza studiul exhaustiv al unuia singur.

Este foarte important să ne construim strategii proprii, potrivite cu profilul de risc al fiecăruia, folosind ofertele de pariere din ce în ce mai bogate ale caselor de pariuri.

 

4. Disciplină și răbdare

Haideți să fim sinceri, disciplinași răbdarea nu sunt atributele care să gâdile în mod foarte plăcut urechile pariorilor. Din păcate, încă mai sunt destui jucători care nu au un buget bine stabilit, care joacă haotic, evenimente din afara sportului sau competiției sportive pe care le cunosc foarte bine, care joacă la recuperare, care nu știu să spună “stop” atunci când suma alocată pariurilor a fost irosită în luna respectivă.

Biletul de cota 2 nu oferă îmbogățirea peste noapte, dar este o strategie care poate aduce împletirea în mod armonios a adrenalinei aduse de pariurile sportive cu profitul pe termen lung obținut din gestionarrea inteligentă a acestora.