Biletul înduioşător care îţi va frânge INIMA: A fost lăsat alături de un CÂINE ABANDONAT în FRIG FOTO

Un patruped din Marea Britanie a fost lăsat într-o cuşcă pe o stradă pustie, în timpul unui ger năpraznic, alături de un bilet prin care posesorul cerea unui străin să aibă grijă de el. Cu toate acestea, cuvintele scrise au reuşit să atragă atenţia internauţilor.

31 ian. 2014, 19:17

Patrupedul a fost găsit în oraşul Norfolk din Marea Britanie alături de un bilet inedit în care scria că nu mai este dorit. Un trecător a auzit sunete venind dintr-o cutie lăsată pe o stradă pustie, înainte ca acesta să moară de foame sau de frig, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A rămas FĂRĂ CUVINTE: Ce a găsit un bărbat într-o geantă abandonată într-un tren

Ulterior, animalul a preluat de o organizaţie caritabilă care încearcă să îi găsească un stăpân. În bilet era scris faptul că stăpânul nu îl mai doreşte şi se spunea că patrupedul se cheamă Snoopi.

Vă rog să aveţi grijă de mine pentru că stăpânul meu nu mă mai vrea. Mă voi strădui cât pot eu de mult să te fac fericit. Numele meu este Snoopi„, era scris pe biletul pus la gâtul câinelui.

Mai mult, în cutie se aflau toate cele necesare creşterii animalului, de la mâncare de câine şi lesă până la un ursuleţ de pluş, jucăria preferată a animalului.

Citeşte şi Ceasul DEŞTEPTĂTOR cu BALE: Un patruped îşi trezeşte stăpâna dis-de-dimineaţă VIDEO

Autorităţile cred că este vorba de un cadou de Crăciun nedorit, mai ales că toate produsele de îngrijire erau aproape nefolosite.

Nu pot să îmi dau seama cum cineva a putut să renunţe la un caţeluş atât de simpatic. În acelaşi timp se vede că au avut grijă să îi lase biletul şi mâncarea alături. Chiar şi aşa, este un gest foarte insensibil„, a declarat un inspector al Poliţiei Animalelor din Marea Britanie.