Biletul lipit pe uşa unui clujean a devenit viral: „Poate vin la tine în vizită”

Biletul lipit pe uşa unui clujean a devenit viral. Deranjat de discuţiile acide pe care un bărbat din Floreşti, judeţul Cluj, le poartă la telefon, un vecin a decis să îi atragă atenţia într-un mod inedit. I-a lipit un mesaj pe uşă.

24 aug. 2021, 19:54
Biletul lipit pe uşa unui clujean a devenit viral: „Poate vin la tine în vizită”

Biletul lipit pe uşa unui clujean a devenit viral. Vecinul exasperat de faptul că bărbatul de la etajul doi face scandal și înjură ca un birjar, i-a lăsat pe ușă o scrisoare, prin care îi bate obrazul, dar îl şi avertizează că va veni la uşa lui, dacă continuă în acelaşi mod.

Citeşte şi: Clujean cu COVID i-a acuzat pe medici că sunt criminali şi îi leagă pe pacienţi de pat. Omul a fost salvat de la moarte de cadrele medicale!

Biletul lipit pe uşa unui clujean a devenit viral

Auzi, mă p**ă de vecin de la etajul 2, care tot timpul înjuri şi te cerţi la telefon ca o c***ă, că numai aşa ştii să vorbeşti.

Poate vin la tine în vizită să te învăț cum se vorbește la noi în Florești, că tu sigur ești venit din altă parte și nu am chef să te aud în fiecare zi și noapte cum înjuri și urli la telefon. Data viitoare mă vezi la uşa ta”, a scris vecinul furios, potrivit Stiridecluj.ro.

Acesta nu s-a semnat, dar cel vizat i-a scris la finalul scrisorii că îl așteaptă.

Un clujean a avut parte de răzbunarea vieţii sale după ce şi-a supărat amanta

Un șofer din Cluj și-a găsit mașina plină cu ketchup, alături de un mesaj. Cel mai probabil, răzbunarea a venit din partea amantei. Pe parbrizul mașinii făptașul a lăsat și un bilet pe care scria ”proaspăt căsătoriți”.

Mai multe fotografii au fost postate pe un grup de Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară.

”Ce risipă de ketchup!”, scrie un internaut.”Urmează divorțul până la toamnă” sau ”asta e cu dedicație de la amantă!”, au comentat alte persoane.