Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: De 5x miza cu eventimentele selectate!

Construim biletul de pariuri al finalului de săptămână, cu pronosticuri din tenis, baschet și fotbal! Investim pe cota 5.10!

04 iun. 2021, 10:41
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: De 5x miza cu eventimentele selectate!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro.Sâmbătă, în prima parte a după-amiezii, Carlos Alcaraz și Jan-Lennard Struff se înfruntă pentru accederea în turul 4 al turneului de la Roland Garros. Spaniolul este cotat favorit, chiar dacă, venit din calificări, Alcaraz joacă deja al 6-lea meci ]n cadrul competiției. Pariem pe experiența superioară a adversarului din Germania și alegem un pronostic cu handicap +1.5 seturi pe Struff. Duminică dimineață avem baschet din NBA. Brooklyn Nets și Milwaukee Bucks luptă în primul meci din sferturile play-off-ului. După 4-1 cu Boston Celtics în optimi, trupa din New York, principala favorite a bookmakerilor la câștigarea sezonului, are șanse importante să pășească cu dreptul și în această fază finală a competiției. Fotbalul ajunge pe biletul weekend-ului cu două pariuri pe amicale. Mizăm pe victoria danezilor, la Brondby, în partida cu o națională a Bosniei confruntată cu multe absențe importante, printre care vedetele Pjanic și Dzeko.
În Olanda – Georgia, luăm în calcul un over de 2.5 goluri. După remiza la 2 din testul cu Scoția, batavii caută un succes concludent contra reprezentativei ce s-a impus cu 2-1, miercuri, la Ploiești.
Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul
pariuri1x2.ro. Biletul weekend-ului pariuri1x2.roS 12:00, Carlos Alcaraz – Jan-Lennard Struff, 2 cu HA (+1.5 seturi), cota 1.68;

D 02:30, Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks, 1 (prelungiri incluse), cota 1.57;

D 19:00, Olanda – Georgia, Peste 2,5 goluri, cota 1.47;

D 19:00, Danemarca – Bosnia, 1, cota 1.30;

Cota finala: 5.10.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.