Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Euro și Copa America » Cota urcă la 5.24!

Construim combo-ul de profit al finalului de săptămână, cu selecții de la cele două mari turnee fotbalistice aflate în desfășurare. Pariem pe 5 meciuri de la Campionatul European și Copa America, pentru o cotă totală de 5.24!

02 iul. 2021, 11:41
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Euro și Copa America » Cota urcă la 5.24!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro. Spania pornește cu prima șansă contra Elveției, chiar dacă naționala helvetă a detonat bomba optimilor, reușind să depășească Franța. Și danezii sunt favoriți contra Cehiei, măcar prin prisma ultimele evoluții. Ne referim la victoriile clare, 4-1 și 4-0, cu Rusia și Țara Galilor.

Anglia nu a strălucit în grupe, dar succesul și evoluția din confruntarea cu Germania, a demonstrat la ce nivel valoric sunt elevii lui Southgate. Mizăm pe un nou succes al englezilor, de această dată în duelul cu Ucraina.

La Copa America ne atrag atenția meciurile celor două mari favorite la câștigarea trofeului: Brazilia și Argentina. Naționala țării gazdă a competiției va juca în sferturi contra reprezentativei statului Chile. Mizăm pe faptul că Brazilia va ajunge prima la 3 cornere. În faza grupelor, Neyamar și compania au beneficiat de 23 de lovituri de la colțul terneului, cu o medie de aproape 8/partidă.

Pentru Argentina – Ecuador am selectat un pronostic pe interval 2-6 goluri. De 6 ori a fost depășită defensiva ecuadorienilor în disputele din grupe, cu câte două goluri încasate de la Peru și Venezuela, adversari de calibru net inferior celui din sferturile Copei America.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul

pariuri1x2.ro
.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

V 19:00, Elvetia – Spania, Spania se califică, cota 1.29;
S 03:00, Brazilia – Chile, Brazilia prima la 3 cornere, cota 1.36
S 19:00, Cehia – Danemarca, Danemarca se califică, cota 1.57;
S 22:00, Ucraina – Anglia, Anglia câștigă, cota 1.38;
D 04:00, Argentina – Ecuador, 2-6 goluri în meci, cota 1.38.
Cota finala: 5.24

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.