Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Miza x 5.13 » Campionatele de top ne bagă bani în portofele!

Weekend-ul este rezervat meciurilor din cele mai tari ligi europene, dar și profitului! Am extras cinci variante de pariere în drumul spre „verde”. În total, selecțiile noastre totalizează o cotă de 5.13.

03 dec. 2021, 09:37
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Miza x 5.13 » Campionatele de top ne bagă bani în portofele!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Deschidem variant de combo cu un solist pe gazde la duelul Atletico Madrid – Mallorca, programat sâmbătă de la ora 19:30. Pe lângă faptul că oaspeții au un lot net inferior din punct de vedere valoric, aceștia nu se vor putea baza nici pe o serie de jucători exponențiali: Salva Sevilla, Antonio Raillo și Amath Ndiaye, cu toții accidentați.

La jocul YBB – Servette (sâmbătă, ora 21:30) pronosticul solicit minimum 3 goluri. Cele două ne-au obișnuit cu meciuri extrem de spectaculoase în acest sezon. 3.7 goluri este media modificărilor de scor din partidele de campionat ale trupei din Geneva, respectiv 3.4 în meciurile campioanei en-titre a Elveției.

Închidem seria ponturilor de sâmbătă cu un pariu combinat, X2 și peste 1.5 goluri, în Lens – PSG. În ciuda absenței lui Neymar, trupa din Paris nu ar trebui să aibă probleme în fața elevilor lui Haise. Diferența valorică este semnificativă și, în plus, Lens trece printr-o perioada mai dificilă, cu o singură victorie în precedentele 5 runde.

Completăm biletul cu două selecții de duminică. Prima dintre acestea ne trimite în Eredivisie, unde Feyenoord va primi vizita Fortunei Sittard de la ora 17:45. Oaspeții par victime sigure pe “De Kuip”, “galben-verzii” venind după 5 eșecuri consecutive. Totuși, din perspectiva noastră, cel mai bun pariu este “peste 2.5 goluri”, partidele ambelor formații producând multe goluri în acest sezon. Statistica na ajută: 10 din cele 14 meciuri ale fiecărei echipe s-au încheiat s-au încheiat cu minimum 3 modificări ale tabelei de marcaj.

Ultimul pariu ne trimite în La Liga: interval 2-6 goluri la meciul dintre Celta Vigo și Valencia. Din nou avem un argument în statistică: 6 din precedentele 7 meciuri ale gazdelor această selecție a fost “verde”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 19:30, Atletico Madrid – Mallorca, 1, cota 1.30;

S 21:30, Young Boys – Servette, peste 2.5 goluri, cota 1.40;

S 22:00, Lens – PSG, X2 si peste 1.5 goluri, cota 1.43;

D 17:45, Feyenoord – Sittard, peste 2.5 goluri, cota 1.44.

D 22:00, Celta Vigo – Valencia, 2-6 goluri, cota 1.37.

Cota totala: 5.13

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.