Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Miza x 5.44. 100% fotbal în drumul spre „verde”!

Sfârşitul de săptămână aduce multe meciuri şi multe oportunităţi de profit. Noi vă suntem ghid spre umplerea conturilor.

05 nov. 2021, 16:18
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Miza x 5.44. 100% fotbal în drumul spre „verde”!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: În acest final de săptămână am selectat patru variante de pariere. Investim pe confruntări de top din Anglia, România și Spania, cota totală fiind de 5.44.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

„Fierbe” Manchester! Derby-ul dintre United și City ține „capul de afiș” în acest final de săptămână, cele două mari rivale urmând să se întâlnească pe „Old Trafford” sâmbătă de la ora 14:30. Ținem cont de tensiunea partidei și alegem selecția „United peste 1.5 cartonașe”, variantă „verde” în 7 din precedentele 8 întâlniri directe.

Tot sâmbătă ne-a atras atenția și meciul dintre Real și Rayo Vallecano din La Liga. Diferența valorică existentă între cele două echipe din Madrid este una imensă, iar „Galacticii” au toate motivele să joace cu cel mai bun prim 11, deoarece în cursul săptămânii viitoare nu se vor juca meciuri în Liga Campionilor. În acest context, pariul pe care noi l-am ales nu poate fi altul decât „1 solist”.

Continuăm pe linia profitului cu două pariuri de duminică. Primul dintre acestea vine din fotbalul autohton, unde vom paria pe varianta „Ambele înscriu” la meciul dintre Farul și Universitatea Craiova, programat de la ora 15:30. Farul este una dintre cele mai ofensive trupe în meciurile de acasă, unde constănțenii au înscris de 13 ori în 6 meciuri. În același timp, subliniem faptul că oltenii au marcat de 15 ori în ultimele 4 confruntări oficiale. Astfel, alegerea noastră este una cât se poate de logică.

Închidem „combo-ul” nostru cu o nouă selecție din Spania. De data aceasta pariem pe derby-ul Andaluziei dintre Betis și FC Sevilla, unde pariul extras este unul extrem de simplu: „2-5 goluri”. Pronosticul nostru este susținut și de statistică, acesta fiind „verde” în 4 din ultimele 5 întâlniri directe. În plus, ambele combatante vor forța, acestea cautând să își refacă moralul după ultimele rezultate mai puțin reușite.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 14:30, Man. United – Man. City, Gazdele peste 1.5 cartonase, cota 1.52;

S 22:00, Real Madrid – Vallecano, 1, cota 1.36;

D 15:30, Farul – Univ. Craiova, Ambele inscriu, cota 1.83;

D 22:00, Betis – Sevilla, 2-5 goluri, cota 1.44.

Cota totala: 5.44

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.