Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Patru meciuri cu miză! Vezi cota finală

Ultimele zile ale săptămânii ne propun o mulțime de partide decisive. Investim pe două confruntări interne din Bundesliga și Serie A și pe finalele de cupe din România și Portugalia!

21 mai 2021, 10:57
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Patru meciuri cu miză! Vezi cota finală

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

În Bundesliga, Bremen este obligată să câștige meciul de acasă cu Gladbach, pentru a evita cel puțin barajul de menținere în prima ligă. Și Borussia are planurile sale, ”alb-negrii” țintind ultimul loc care permite accederea în cupele europene. Pariem pe goluri ale ambelor echipe.

Astra a retrogradat în liga a 2-a și abordează cu un moral la cote minime finala Cupei României cu Universitatea Craiova. Oltenii sunt favoriți și prin prisma celor mai recente rezultate directe. În campionat, Universitatea a câștigat cu 2-0 meciul de acasă, remizând la 1 pe terenul giurgiuvenilor. Pronosticul este pe 1-3 goluri marcate de Cicâldău & co.

Juventus încă mai speră la un loc în Liga Campionilor, însă ecuația este complicată și solicită în primul rând o victorie a torinezilor la Bologna. Pariem o confruntare cu 2-4 modificări ale scorului, selecție câștigătoare în 9 din ultimele 10 partide directe. În toate acestea s-a impus Juventus.

Creștem intervalul multi-gol la 2-5 în Benfica – Braga, finala Cupei Portugaliei. Confruntarea este a 4-a directă din acest sezon. În campionat fiecare s-a impus pe terenul rivalei, 0-2 la Braga și 2-3 la Lisabona, însă Sporting și-a mai trecut în cont un succes. Braga s-a calificat în finala Cupei Ligii, după victoria din semifinale cu Benfica, scor 2-1 pe 20 ianuarie.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul
pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:30, Bremen – Monchengladbach, Ambele înscriu, cota 1.46;

S 20:00, Astra Giurgiu – „U” Craiova,1-3 goluri, cota 1.41;

D 21:45, Bologna – Juventus,2-4 goluri, cota 1.64;

D 22:30, Braga – Benfica, 2-5 goluri, cota 1.50.

Cota finala: 5.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.