Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro: Patru selecţii pentru un combo în cota 5.11!

Biletul weekend-ului! Redacția Pariuri1x2.ro iți propune un combo în cota 5.11, conceput din evenimente ce sunt programate în acest sfârșit de săptămâna. Vezi variantele selectate!

28 aug. 2020, 10:21
Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro: Patru selecţii pentru un combo în cota 5.11!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Vineri, în eșalonul de elită al Belgiei, se dispută meciul Oostende – Anderlecht. După ce în campionatul trecut a terminat pe penultima poziție, echipa gazdă a debutat la fel de slab și în noul sezon: un singur punct după 3 etape. Clar favorită, Anderlecht luptă pentru al 4-lea rezultat pozitiv al campionatului. Mizăm acoperit pe trupa din Bruxelles.

Celelalte trei partide de pe biletul sfârșitului de saptamană se disputa duminică. În Liga 1, FCSB are prima sansa la victorie în duelul cu Viitorul, într-o partida care se anunță spectaculoasă. Remarcăm și faptul că s-au consemnat cel puțin doua schimbari ale tabalei de marcaj in fiecare din precedentele 9 confruntari directe.

Pariuri pe goluri avem in vedere și în disputele Basel – Young Boys, finala Cupei Elveției și Start – Aalesund, meci din prima liga norvegiana. Referitor la jocul din Eliteserien, evidențiem faptul ca trupa gazdă vine dupa 6 meciuri de „peste 2.5 goluri”, in timp ce adversara sa este a doua cea mai spectaculoasa grupare a lugii. În meciurile lui Aalesund s-au marcat în 4.5 goluri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

V. 21:45: Oostende – Anderlecht, 2 cu handicap 0, cota 1.49

D. 18:30: Basel – Young Boys, ambele marcheaza, cota 1.45

D. 19:00: Start – Aalesund, peste 2.5 goluri, cota 1.47

D. 21:00: FCSB – Viitorul, 1x & peste 1.5 goluri, cota 1.61

Cota totala: 5.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, beneficiezi de cea mai mare cotă și, în plus, primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România!