Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Selecție „scurtă” pentru cota 5!

Construim varianta de combo a finalului de săptămână, cu pronosticuri din primele eșaloane fotbalistice ale României, Germaniei, Danemarcei și Italiei. Facem pariurile pe cota 5!

27 aug. 2021, 12:58
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Selecție „scurtă” pentru cota 5!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

În Liga 1, FC Argeș caută să profite, la rândul său, de problemele cu care se confruntă Dinamo, echipă învinsă la 0 în precedentele 3 runde. Pronosticul inclus pe varianta de combo a weekend-ului solicită 1-3 goluri marcate de piteșteni.

Pentru Bayern – Hertha, pronosticul este pe 4 sau mai multe modificări ale scorului. Trupa din Munchen luptă pentru un succes concludent, după două etape în care nu s-a prezentat chiar la nivelul așteptărilor: 1-1 la Gladbach, 3-2 cu Koln, pe ”Allianz”. La Hertha sunt deja probleme, formația berlineză instalându-se pe ultima poziție, după eșecurile cu Wolfsburg (1-2) și Koln (1-3).

În derby-ul din Danemarca ce le opune pe Brondby și Midtjylland mizăm pe loviturile de la colțul terenului, minimum 9 consemnate. 9.3, respectiv 10.1 sunt mediile de cornere înregistrate în partidele celor două formații din startul actualului campionat.

Pentru ultimul pronostic de pe bilet ne deplasăm în Italia. Investim pe Salernitana – AS Roma, pariul propus fiind x2 și peste 1.5 goluri. Cu Mourinho pe banca, formația capitolină a plecat lansat în noua stagiune competițională, primele 3 partide – dubla cu Trabzonspor din Conference League și meciul cu Fiorentina din prima etapă – soldându-se cu succese pe linie și un total de 8 goluri marcate!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 18:00 DINAMO – FC ARGEȘ, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-3 GOLURI – COTA 1.42

S 16:30 BAYERN – HERTHA, PESTE 3.5 GOLURI – COTA 1.70

D 21:00 BRONDBY – MIDTJYLLAND, PESTE 8.5 CORNERE – COTA 1.45

D 21:45 SALERNITANA – AS ROMA, X2 SI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.44

Cota 5.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.