Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Acumulăm profit de 7 ori mai mare decât miza!

Suntem în full sezon fotbalistic! După ce săptămâna trecută am bifat primele meciuri ale stagiunilor din Bundesliga și La Liga, în acest week-end pornește la drum și Serie A, ultimul campionat de top 5 al Europei. Redacția site-ului pariuri1x2.ro te pregătește de un week-end cu profit consistent, prin intermediul unui bilet în cota 7.46, compus chiar din partide contând pentru aceste întreceri interne de calibru ale Bătrânului continent.

23 aug. 2019, 08:20
Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Acumulăm profit de 7 ori mai mare decât miza!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Șase meciuri de fotbal intra în alcătuirea variantei de combo a finalului de săptămână. Investim simplu și argumentat pe disputele în care vor fi angrenate trupe de importante, precum Bayer Leverkusen, Manchester United, Real Madrid sau Sporting Lisabona. Avem în vedere și derby-ul rundei cu numărul 3 din Premier League, Liverpool – Arsenal, înfruntare pregătite să ne ofere spectacol în cote ridicate. Nu ocolim Liga 1! Viitorul și FC Voluntari sunt capabile să producă o dispută cu multe modificări ale tabelei, însă raportul de forțe este serios înclinat în favoare trupei lui Hagi. Pariem în consecință!

Vă amintim ca pentru toate disputele de pe biletul weekendului, precum și pentru cele mai tari jocuri programate în Europa, în zilele următoare, redacția pariuri1x2.ro a pregătit pe site analize și avancronici detaliate. Împreună, spre câștig!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

S 16:30: DUSSELDORF – LEVERKUSEN OASPEȚII PESTE 3.5 CORNERE COTA 1.35

S 17:00: MANCHESTER UNITED – CRYSTAL PALACE 1 COTA 1.36

S 19:30: LIVERPOOL – ARSENAL GOL ÎN AMBELE REPRIZE COTA 1.42

S 20:00: REAL MADRID – VALLADOLID 1 & PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.30

D 18:00: VIITORUL – FC VOLUNTARI 1X & PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.50

D 20:30: PORTIMONENSE – SPORTING OASPETII CÂȘTIGA ORICARE REPRIZĂ COTA 1.47
COTĂ FINALĂ: 7.46

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.