Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Finalul săptămânii ne poate aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Joi și vineri am câștigat datorită pronosticurilor inspirate pentru meciurile din Liga Națiunilor. Competiția organizată de UEFA joacă un rol important și pentru biletul weekendului, pe care se strecoară însă și evenimente din handbal și baschet.

17 nov. 2018, 08:21
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Finalul săptămânii ne poate aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

Începem cu duelul dintre Rostov-Don și Brest Bretagne, din Liga Campionilor la handbal feminin. Neînvinsă în 15 meciuri din acest sezon, echipa gazdă ar trebui să bifeze un nou succes. Seara pariem pe goluri într-o confruntare ce pune față în față două dintre favoritele noastre pentru acest tip de pariu. Jong PSV primește vizita lui Jong Ajax. Cu două dintre cele mai slabe defensive din a doua ligă olandeză, ne putem aștepta ca acestea să producă minim trei reușite.

În Liga Națiunilor, Italia speră să fure locul 1 în grupă. Pentru a îndeplini acest obiectiv trebuie să se impună sâmbătă seară împotriva Portugaliei. Nu va fi ușor, dar faptul că meciul are loc la Milano este un avantaj. Publicul poate împinge de la spate gazdele, iar noi pariem că șarjele ofensive ale italienilor le vor aduce minim cinci lovituri de la colțul terenului. Tot pe teren propriu joacă și România, care întâlnește singura echipă pe care a învins-o în Liga Națiunilor. Pe Stadionul Ilie Oană, “tricolorii” ar trebui să bifeze un nou succes cu Lituania. Mâine avem parte de un duel interesant între Anglia și Croația. Câștigătoarea va încheia grupa pe primul loc, iar pierzătoarea pe ultimul. Egalul lasă Spania pe prima poziție. Cele două combatante au așadar toate motivele să forțeze în ofensivă, iar noi așteptăm cel puțin două goluri înscrise.

Completăm biletul weekendului cu un pariu pe un duel din NBA. Utah Jazz merge pe TD Garden, din Boston, unde a pierdut nouă din ultimele zece partide. Având în vedere forma oaspeților, în special în deplasare, nu ne așteptăm să vedem un succes la mai mult de trei puncte împotriva lui Celtics.

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

Sâ ora 15:00 Rostov-Don – Brest Bretagne, Rostov-Don câștigă, cota 1,38
Sâ ora 19:30 Jong PSV – Jong AZ, Peste 2,5 goluri, cota 1,41
Sâ ora 21:45 Italia – Portugalia, Peste 4,5 cornere ale echipei gazdă, cota 1,38
Sâ ora 21:45 România – Lituania, România câștigă, cota 1,27
Du ora 02:30 Boston Celtics – Utah Jazz, Celtics +3,5, cota 1,40
Du ora 16:00 Anglia – Croația, Peste 1,5 goluri, cota 1,23

Cota Finală: 5,87

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.