Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Fotbal şi hochei pentru o cotă de 5,65!

Căutăm să bifăm câștigător primul combo al anului 2020. Investim pe 5 evenimente, ce urcă la 5.65 cotația finală a combo-ului nostru.

03 ian. 2020, 16:32
Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Fotbal şi hochei pentru o cotă de 5,65!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Considerăm că weekendul ar putea fi unul extrem de fast pentru Benfica, Lazio și Barcelona, trei dintre cele mai în forma echipe ale Europei, în competițiile interne. Anticipăm spectacol în Fulham – Aston Villa, meci de FA Cup ce opune două trupe de valori apropiate, însă mult mai interesate de ceea ce se întâmplă în campionat. Dacă londonezii luptă pentru promovare, Villa are emoții în ceea ce privește menținere în Premier League.

În final tot un pronostic pe goluri, însă din hochei. Bars Kazan – Traktor Chelyabinsk este un meci în care gazdele pornesc mari favorite la victorie. Replica oaspeților poate fi totuși peste așteptări, în condițiile în care Traktor vine după o serie de evoluții decente, dar mai ales cu multe goluri înscrise, în fața unor formații precum Omsk, Spartak Moscova sau Nizhny, superioare din punct de vedere valoric.

Pentru analizele detaliate ale partidelor, va invităm pe site-ul pariuri1x2.ro. Împreună, spre câștig!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Fulham – Aston Villa ambele marchează, Cota 1.53
Guimaraes – Benfica 2 cu handicap 0, Cota 1.30
Brescia – Lazio pauză sau final 2, Cota 1.40
Espanyol – Barcelona 2, Cota 1.45
Bars Kazan – Chelyabinsk peste 3.5 goluri, Cota 1.40
Cotă finală: 5.65

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.