Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Pariem la cota 8.31

Ca de obicei, weekendul vine cu o ofertă generoasă pentru toți iubitorii fotbalului și în special pentru pariori. Din pachetul impresionant de dueluri programate, extragem doar 6 confruntări. Pe toate, însă, le includem pe același bilet de pariuri, cu predicții ce ne oferă o cotație totală de 8.31.

08 feb. 2019, 08:38
Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Pariem la cota 8.31

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Mizăm, cu predilecție, pe jocuri din campionate de top ale Europei. Pentru aceste întreceri avem acces la multe informații utile, aspect ce ne ușurează munca de identificare a pariurilor de profit. Așa se face că pe lista partidelor ce compun biletul weekendului, se află inclusiv cele în care vor fi implicate trupe de calibru, precum Juventus, Barcelona, Liverpool sau Arsenal.
Avem și un meci din Liga 1. Amenințată cu o nouă ratare a play-off-ului, Dinamo nu are ce apăra în fief-ul lui Sepsi.  Gazdele sunt acum în top 6, dar pasul în gol făcut acum o săptămână, la Voluntari, scor 2-4, le pune în primejdie clasarea. Vom paria pe o partida decentă din punct de vedere al spectacolului și al numărului de reușite consemnate.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Sassuolo – Juventus, gol în ambele reprize – Cota 1.62
Bilbao – Barcelona, gol în ambele reprize – Cota 1.54
Liverpool – Bournemouth, gol în ambele reprize – Cota 1.37
Sepsi – Dinamo, peste 1.5 goluri – Cota 1.45
Huddersfield – Arsenal, oaspeții câștigă minim o repriză – Cota 1.30
Sampdoria – Frosinone, peste 1.5 goluri – Cota 1.29
Cota finală: 8.31 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.