Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Profit cu fotbal și hochei în final de săptămână. Miza x 5.86!

Este sfârşit de săptămână, astfel că paleta de oferte este mult diversificată faţă de timpul săptămânii. Vă oferim câteva ponturi pentru un profit frumos.

15 oct. 2021, 10:04
Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Profit cu fotbal și hochei în final de săptămână. Miza x 5.86!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Pregătim biletul finalului de săptămână, cu o selecție de 4 evenimente. Investim, la cota 5.86, pe fotbal și hochei!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

 

Leipzig țintește pe terenul neînvinsei Freiburg, un succes prin care să-și îmbunătățească actuala clasare din Bundesliga. Ambele formații au argumente pentru obținerea unui rezultat pozitiv, parcă mai solide fiind, totuși, cele ale oaspeților. Leipzig rămâne una dintre cele mai puternice formații ale Germaniei, oaspeții partidei având și un ascendent moral important, după dublul succes din directele stagiunii anterioare: 3-0 atât acasă, cât și în deplasare.

Biletul weekendului pariuri1x2.ro: În Serie A mizăm pe goluri ale ambelor formații în Lazio – Inter. Avem un derby, dar și o confruntare a celor mai buni marcatori ai campionatului, după disputarea primelor 7 runde: Immobile pentru gazdel, Martinez și Dzeko pentru interiști.

Închidem seria selecțiilor din fotbal cu același pronostic, „ambele înscriu”, ales pentru meciul din Super League dintre FC Zurich și Lugano. „Alb-albaștrii” practică un joc de totul sau nimic, Zurich aflându-se în acest moment în mijlocul unei serii de partide extrem de spectaculoase. În ultimele 3 dispute, elevii lui Breitenreiter au învins Sion cu 6-2, au fost învinși de Basel cu 1-3 și au remizat cu Servete Geneva, scor 2-2.

Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Ultimul pariu de pe biletul săptămânii vine din hochei: „Gazdele înscriu peste 2.5 goluri” în SKA St. Petersburg – Barys Astana. Mizăm și de această dată pe diferența valorică existentă: formația din orașul lui Petru cel Mare ocupă locul secund în Conferința de Vest, în timp ce oaspeții se poziționează pe locul al 8-lea în Conferința de Est. Pariul nostru este unul cât se poate de logic, fiind de altfel câștigător în ultimele 13 directe jucate la St. Petersburg!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:30, Freiburg – RB Leipzig, X2 & Peste 1.5 goluri, cota 1.57;

S 19:00, Lazio – Inter, Ambele înscriu, cota 1.54;

S 21:30, Zurich – Lugano, Ambele înscriu, cota 1.62;

D 17:00, SKA St. Petersburg – Barys Astana, Gazdele înscriu peste 2.5 goluri, cota 1.46.

Cota totala: 5.86

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.