Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Profit din 4 meciuri!

Ne pregatim de încă un weekend plin de spectacol! Redacţia Pariuri1x2 va propune un „combo” format din 4 evenimente, pentru o cotă finală capabilă să vă aducă de 6 ori suma investită.

02 mai 2019, 19:41
Biletul weekendului pariuri1x2.ro: Profit din 4 meciuri!

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Primul duel de pe biletul oferit este programat vineri seară. Juventus și Torino își dau întâlnire într-un derby cu importanță doar pentru gruparea oaspete, care încă mai speră să bifeze o performanță unică în istoria sa: accederea în Liga Campionilor! Pentru asta, însă, trupa la Mazzarri este nevoită să forțeze un rezultat pozitiv pe terenul marii rivale locale, din nou încoronată campioană a Italiei, cu multe runde înainte de finalul sezonului.

Derby-ul orașului Torino apare ca un „intrus” pe varianta de combo oferită, una completată cu partide contând pentru etapa a 37-a, penultima, din Premier League.
Mizăm pe o remiză, la pauză sau la final, în Bournemouth – Tottenham, meci în care londonezii vor încerca să se menajeze pentru returul cu Ajax din semifinalele U.C.L. Într-un alt duel, Cardiff este obligată să câștige pe teren propriu, contra lui Crystal Palace, pentru a-și spori șansele de menținere în prima ligă. Amenințată cu retrogradarea ar deveni, în această situație, Brighton, trupă angrenată duminică în dificila deplasare la Arsenal. Anticipăm o evoluție extrem de solidă a „tunarilor”, aflați în continuare în cărți pentru un finiș în Big 4, în ciuda parcursului recent extrem de fluctuant.

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

V 21:30 Juventus – Torino: 1x și peste 1.5 goluri – Cota 1.57
S 14:30 Bornemouth – Tottenham: X pauză sau final – Cota 1.87
S 19:30 Cardiff – Crystal Palace: 1x – Cota 1.47
D 18:30 Arsenal – Brighton: Gazdele, primele la 5 cornere – Cota 1.40
Cotă finală: 6.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.