BILETUL ZILEI 4 aprilie 2019. Azi mizăm pe Cupa României

BILETUL ZILEI. În fiecare zi, vă oferim cele mai bune ponturi la pariuri.

04 apr. 2019, 08:30
BILETUL ZILEI 4 aprilie 2019. Azi mizăm pe Cupa României

UNIV.CRAIOVA – VIITORUL

Cea de-a doua semifinala a Cupei Romaniei isi joaca astazi prima mansa. Gazdele inca pastreaza sanse teoretice si la campionat. Practic este greu de crezut ca le vor devansa si pe FCSB si pe CFR, cu 7 etape ramase de disputat pana la finalul sezonului! Asadar, consideram ca se vor focusa mai mult pe cupa, unde mai au un pas pana la marea finala.

Precum Universitatea, Viitorul isi joaca ultima carte a sezonului in aceasta dubla contra oltenilor si cum, cel mai probabil prima finalista va fi Astra, fiecare dintre formatii va avea un motiv in plus sa se gandeasca la succesul suprem. 

PRONOSTIC: IIG1+ (Gazdele marcheaza in repriza secunda)

COTA: 1.68 

BRONDBY – AALBORG

Brondby sau Aalborg? Una dintre cele doua va juca finala cupei impotriva lui Midtjylland, care ieri a spulberat pe Odense cu 4-0! Cea mai recenta partida dintre combatantele de astazi s-a disputat in urma cu mai putin de o luna si s-a incheiat cu un spectaculos 3-3!

Cu o cota de 2.10 la victorie, Brondby nu este o favorita certa, dar pleaca cu prima sansa! Suntem siguri ca nu va avea un meci usor si ca Aalborg va face tot ce ii va sta in putinta pentru accesul intr-o finala memorabila pentru ei!

Continuarea pe banipejos.ro