BILETUL ZILEI 16.05. Facem bani din fotbal, pe final de sezon

Biletul zilei de joi 16 mai 2019 propune trei întâlniri din fotbalul european, fiind alese meciuri din Liga a 2-a din România, Belgia şi Portugalia.

16 mai 2019, 06:28
BILETUL ZILEI 16.05. Facem bani din fotbal, pe final de sezon

Ripensia Tim. – Petrolul P.

Echipa Petrolului din Ploiesti este mai obligata ca niciodata sa invinga si sa-si treaca in cont toate cele trei puncte. Adversara sa indirecta, U. Cluj, are o deplasare mult mai grea, in fieful celor de la Academica Clinceni si trebuia cumva sa profite de acest aspect.

Moralul este pe plus si dupa victoriile cu 3-0 cu Farul si 9-1 cu Braila, gazarii au toate sansele sa obtina izbanda, mai ales ca Ripensia a scapat in proportie de 90% de emotiile retrogradarii.

Media de goluri marcate pe meci pana in prezent este de 2 si pronosticul nostru se incadreaza fix pe tiparul oaspetilor!

Pronostic: O1-3 (Oaspetii marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Standard – Club Brugge

Club Brugge s-a apropiat la 3 puncte de Genk dupa ce a invins-o cu un spectaculos 3-2 etapa trecuta si merge la Liege pentru a ii administra lui Standard a cincea infrangere consecutiva. O eventuala victorie a oaspetilor, coroborata cu victoria lui Anderlecht in fata lui Genk ar arunca in aer campionatul si ar catapulta toate socotelile catre ultima etapa.

Consideram ca Brugge nu va sta prea mult pe ganduri si va ataca din start, asa ca optam pentru o partida deschisa in care vom avea parte de goluri!

Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.45

Click aici pentru a vedea biletul complet