BILETUL ZILEI 18.02.2019. Răzvan Lucescu luptă cu propriile recorduri la PAOK

BILETUL ZILEI 18.02.2019. Începe o nouă săptămână de Champions League, astfel că oferta de luni nu este tocmai generoasă, însă am ales trei dintre cele mai bune ponturi la pariuri sportive.

18 feb. 2019, 10:21
BILETUL ZILEI 18.02.2019. Răzvan Lucescu luptă cu propriile recorduri la PAOK

Metz – Beziers

Metz primeste vizita echipei de pe locul 18 si ne asteptam sa castige acest duel, mai ales ca a fost egalata la puncte de Brest, iar Lorient este la doar 4 puncte in spate. Cu 13 etape inainte de final, gazdele de dieara se afla in pole-position pentru promovare directa si orice punct conteaza. Sunt de parere ca acasa, in compania unei echipe din subsolul clasamentului, Metz nu are voie sa rateze victoria, mai ales ca oaspetii vin dupa 5 infrangeri la rand in deplasare.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.38

Smyrnis – PAOK

Duelul extremelor in Superliga din Grecia. Credem ca oaspetii, de departe cea mai tare trupa din campionatul elen, vor invinge clar astazi pe terenul unei trupe condamnate deja la retrogradare. Cu doar 9 puncte dupa 20 de partide, departe de locul de baraj, gazdele pot spera doar sa faca o figura frumoasa si sa incerce sa incurce tavalugul lui Razvan Lucesc, echipa atat de sabotata sezonul trecut si care si-a varsat pe adversari in acest sezon toate frustrarile acumulate in campionatul pierdut la comisii.

Pronostic: 2&o2+ (PAOK invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.45

Biletul integral aici