BILETUL ZILEI 24 martie 2019. Pe ce meciuri să pariezi azi

BILETUL ZILEI 24 martie 2019. Vă prezentem zilnic cele mai bune ponturi de pariuri.

24 mart. 2019, 11:10
BILETUL ZILEI 24 martie 2019. Pe ce meciuri să pariezi azi

OLANDA – GERMANIA

Olanda este pe val. A demonstrat-o in 2018 chiar impotriva adversarei de astazi, 3-0 in Uefa Nations League, a demonstrat-o si cu Franta 2-0 in aceeasi competitie, dar si pe plan intern, unde Ajax a patruns in sferturile Uefa Champions League, dupa acea dubla mansa de poveste cu Real Madrid.

Nucleul lui Ajax este desigur parte din scheletul nationalei, sustinut de cea mai grea piesa a Olandei, van Dijk, probabil cel mai bun fundas al momentului. Nu uitam aici sa-l mentionam pe Depay, jucatorul in varsta de 25 de ani al lui Lyon, care a marcat de 4 ori in ultimele 4 meciuri oficiale!

Germania se afla intr-o situatie cu care nu este obisnuita si de aceea revirimentul intarzie sa apara! Cand esti obisnuit doar cu succese, greu te trezesti din pumni! O infrangere astazi i-ar pune pe nemti, fara doar si poate, intr-o postura extrem de nefasta.

PRONOSTIC: IIG1+ (Gazdele marcheaza in repriza secunda)

COTA: 1.64

KAZAKHSTAN·RUSIA

Rusia este o echipa mult prea slaba fata de imaginea promovata, mai ales la mondialul gazduit recent de aceasta tara! Nici debutul preliminariilor n-a adus ceva nou in ce priveste jocul acestei echipe, Belgia administrandu-i un 3-1, fara loc de interpretari.

O asteapta un meci extrem de greu la Kazakhstan, trupa ce a dispus de Scotia in prima etapa, scor 3-0! Rusia este obligata sa castige pentru a-si mentine reale sansele de calificare. 

PRONOSTIC: H1 (Gazdele nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

COTA: 1.30

Citeşte mai mult aici