Biletul Zilei Pariuri1X2 – 1 martie: Începem primăvara cu un bilet de cota 2.32

Redactia www.pariuri1x2.ro a selectat două selecţii pe goluri pentruBiletul Zilei propus astazi.  Vezi aici care sunt!

01 mart. 2017, 08:59
Biletul Zilei Pariuri1X2 – 1 martie: Începem primăvara cu un bilet de cota 2.32

Primul pont vine din  Cupa Elveţiei. Aarau şi Luzern se înfruntă pentru un loc în semifinalele întrecerii, oaspeţii, locul 4 în prima ligă, fiind favoriţi la victorie şi calificare. 
Foarte important este faptul ca ambele echipe joaca extrem de spectaculos. Drept exemplu, Aarau vine dupa confruntări de campionat în care s-au marcat câte 6 goluri, în timp ce Luzern are golaveraj 46-42 în doar 22 de etape din Super League. Mizăm pe cel puţin 3 modificări ale tabelei (peste 2.5 goluri) în disputa de pe Stadionul Brügglifeld”.

Extragem un pont şi pentru partida  Darlington – Altrincham din National League North, o competiţie in care majoritatea partidelor sunt foarte spectaculoase.
Formaţia gazda lupta pentru un loc in playoff, ţintă pe care si-ar putea-o atinge in special datorita atacului, al doilea cel mai bun din divizie.  Totusi, Darlington are si o defensiva destul de ezitanta. In 20 din ultimele 22 de partide ale gazdelor de diseară, au marcat ambele formaţii.  
De partea cealalta, fotbaliştii conduşi de Matt Doughty au şanse minime sa evite retrogradarea. Altrincham este pe ultima poziţie cu doar 13 puncte, la 17 distanta de Gainsborough, prima trupa peste linia retrogradării.
Încă un amănunt. Acesta va fi primul meci in nocturna pentru Darlington. Partida se va disputa pe Blackwell Meadows, arena ce va fi impartita cu echipa de rugby a clubului. Adversarul, Altrincham, este unul perfect pentru a sărbători acest eveniment si foarte probabil va fi o partida spectaculoasa. Pariem pe 2 sau mai multe goluri marcate (peste 1.5 goluri).

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.