Biletul Zilei Pariuri1X2: Extragem profitul din fotbal şi tenis

Propunerea de bilet a zilei aduce in atentia pariorilor primul meci al stagiunii 2017/2018 de Liga 1, precum si una dintre semifinalele masculine de la Wimbledon. Completam biletul cu un pronostic “britanic”.

14 iul. 2017, 07:16
Biletul Zilei Pariuri1X2: Extragem profitul din fotbal şi tenis
Biletul zilei

Startul Ligii 1 se da la Craiova. CSU si Poli Iasi isi dau intalnire intr-o disputa ce o are pe echipa gazda favorita la cucerirea celor 3 puncte. Sa retinem, totusi, ca pe banca oaspetilor se afla Flavius Stoican, un tehnician ce nu-si asuma multe riscuri, mai ales in deplasarile dificile ale campionatului.

Ramanem la fotbal si pariem pe amicalul dintre Hearts si Newcastle. Miza lipseste, omogenitatea si nivelul de pregatire tactica nu sunt la cel mai inalt nivel in acest test in care golurile nu ar trebui sa lipseasca.

Ajungem si la ultima propunere de pe bilet, care vizeaza confruntarea Querrey – Cilic, prima semifinala masculina de la Wimbledon. Echilibrul valoric, forta celor doi jucatori, serviciul excelent de care fiecare dispune, precum si miza imensa a jocului sunt factorii care ne ghideaza catre varianta peste 35.5 gameuri.

Biletul zilei

15:00 Querrey – Cilic, peste 35.5 game-uri

21:00 CSU Craiova – CSMS Iasi, sub 3.5 goluri

21:45 Hearts – Newcastle, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.