Biletul Zilei Pariuri1X2. Mizăm pe 3 dueluri din Europa League

Pentru propunerea de bilet a zilei, redactia www.pariuri1x2.ro s-a focusat asupra unei singure competitii: Europa League. Pariem „safe” pe goluri!

13 iul. 2017, 06:20
Biletul Zilei Pariuri1X2. Mizăm pe 3 dueluri din Europa League
Biletul zilei

Dupa multe schimbari in perioada de pauza competitionala, Astra Giurgiu isi incepe aventura europeana. Prima adversara ii va fi Zira IK, echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 4 in Azerbaijan, la mare distanta de campioana Qarabag.

Gruparea giurgiuveana este evident slabita dupa plecarile multor jucatori importanti. Printre acestia ii amintim pe Silviu Ling Jr., Sapunaru, Morais, Geraldo Alves, Budescu, Teixeira si Bus. De partea cealalta, oaspetii practica un fotbal inchis, mai ales atunci cand joaca „afara”. In aceste conditii, pariul logic este sub 3.5 goluri.

Completam biletul cu alte doua confruntari din Europa League, Trencin – Bnei Yehuda Tel Aviv si Apollon Limassol – FC Zaria Balti. In aceste jocuri mizam pe spectacol la cote decente: peste 1.5 goluri.

Biletul zilei

20:30, Astra Giurgiu – Zira IK, sub 3.5 goluri

21:30, Trencin – Bnei Yehuda Tel Aviv, peste 1.5 goluri

20:00, Apollon Limassol – FC Zaria Balti, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.