Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 1 februarie: Deschidem luna de profit cu fotbal!  

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

01 feb. 2024, 12:29
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 1 februarie: Deschidem luna de profit cu fotbal!  

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în Premier League la disputa dintre West Ham United și Bournemouth, meci contând pentru etapa a 22-a din Premier League. Gazdele se află pe locul șase cu 35 de puncte și trec printr-o formă foarte bună, având două remize și trei victorii în ultimele cinci runde. De partea cealaltă, Bournemouth se află pe locul 13 cu 25 de puncte, la șapte lungimi de zona periculoasă a clasamentului. Oaspeții încearcă o clasare cât mai bună la finalul acestui sezon, dar principala grijă este salvarea de la retrogradare. Vom paria pe forța gazdelor.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din La Liga, unde Real Madrid se deplasează pe terenul lui Getafe. „Galacticii” nu au voie să facă pași greșiți pentru a ține aproape de liderul surpriză Girona. Madrilenii sunt la un punct în spatele catalanilor și sunt condamnați să câștige acest duel. Vom paria pe selecția „pauză sau final 2”.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Getafe – Real Madrid, PSF 2 – cota 1.40
West Ham – Bournemouth, 1X – cota 1.47
Cota totală: 2.05

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.