Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 1 martie: Fotbal și tenis pentru un debut „VERDE” de primăvară

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

01 mart. 2023, 13:16
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 1 martie: Fotbal și tenis pentru un debut „VERDE” de primăvară

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom în Premier League la restanța din cadrul rundei 7  pe care Arsenal o va susține pe teren propriu cu Everton. „Tunarii” sunt lideri, cu 57 de puncte, având două lungimi peste Manchester City. Or cu un succes astăzi în propriul fief în fața celor de la Everton, aflați pe locul 18, loc direct retrogradabil, londonezii și-ar „betona” fotoliul de lider și ar rămâne în continuare un adversar extrem de redutabil în lupta pentru titlu pentru „cetățeni”.

Rămânem în Anglia pentru cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei, dar mergem în FA Cup, unde în faza optimilor de finală, Manchester Utd. va primi vizita celor de la West Ham. „Diavolii” traversează o perioadă de excepție, fiind neînvinși în ultimele 10 meciuri oficiale, seria cuprinzând opt victorii și două remize. Nu ne complicăm și pariem simplu pe un rezultat pozitiv al gazdelor.

Închidem cu duelul din tenis din cadrul turneului ATP de la Acapulco (Mexic) dintre Feliciano Lopez – Frances Tiafoe. Ibericul nu se simpte prea bine pe „hard” iar noi vom miza pe victoria clară a americanului Tiafoe care în acest an a tranșat pe această suprafață 9 din cele 11 dueluri susținute.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 21:45 Arsenal – Everton, 1 – cota 1.36

Mie 21:45 Manchester Utd. – West Ham, 1X – cota 1.16

Mie 18:00 Feliciano Lopez – Francis Tiafoe, SC 0-2 – cota 1.36

Cota totală: 2.14

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.