Biletul zilei pariuri1x2.ro, 1 noiembrie: Combo-ul de astăzi este servit!

În prima zi din noiembrie mizăm pe două selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

01 nov. 2022, 09:30
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 1 noiembrie: Combo-ul de astăzi este servit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu partida dintre Holger Rune și Stan Wawrinka din cadrul turneului de la Paris,acolo unde se joacă în sală pe suprafață dură. Sportivul norvegian face parte din „noul val” și evidențiem faptul că în ultimele trei turnee, Rune a jucat finală la Basel, a câștigat turneul de la Stockholm și a făcut finală la Sofia. De partea cealaltă elvețianul a ajuns la 37 de ani și ocupă locul al 153-lea ATP. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Rune.

Închidem biletul zilei cu Iga Swiatek – Daria Kasatkina, partidă de tenis din cadrul Grupei C a competiţiei WTA Finals de la Fort Worth. Principala favorită a competiției și numărul 1 în ierarhia mondială feminină, sportiva din Polonia are clar prima șansă la victorie. În mod normal ar trebui să asistăm la un meci scurt și pariem pe cel mult 22 de game-uri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 1 noiembrie

18:00, Holger Rune – Stan Wawrinka, Rune câștigă, cota 1.56

00:00, Iga Swiatek – Daria Kasatkina, sub 22.5 game-uri, cota 1.41

Cotă totală: 2.19

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.