Biletul zilei pariuri1x2.ro, 1 septembrie: Ieri a fost verde. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Fotbalul este plin de pferte pentru pariuri joi, astfel că am creat o nouă combinaţie câştigătoare.

01 sept. 2022, 11:06
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 1 septembrie: Ieri a fost verde. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ieri am pariat pe minim un gol marcat de Farul în partida cu FCSB (3-1) și pe cel puțin trei schimbări ale tabelei de marcaj în Toulouse – PSG (0-3). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu duelul dintre Hermannstadt și Univ. Craiova. Echipa gazdă are probleme financiare din ce în ce mai mari, în timp ce oltenii sunt într-o ușoară creștere de formă sub conducerea lui Rădoi. În aceste condiții, mizăm logic pe x2.

Pentru a doua selecție mergem în Serie A la disputa dintre Atalanta și Torino. Ultima dată când aceste două grupări s-au întâlnit la Bergamo, s-a încheiat 4-4. Ba mai mult, precedentele 6 confruntări directe au fost de „peste 2.5 goluri”. Așadar, pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem biletul zilei cu Leicester – Manchester United. „Vulpile” nu au bătut pe nimeni în 4 etape și ocupă ultima poziție în Premier League. De partea cealaltă, echipa Erik ten Hag vine după victorii cu Liverpool si Southampton. În mod normal, „diavolii roșii” nu ar trebui să piardă pe King Power Stadium.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 1 septembrie

21:00, Hermannstadt – Univ. Craiova, x2, cota 1.24

21:45, Atalanta – Torino, peste 1.5 goluri, cota 1.19

22:00, Leicester – Manchester United, x2, cota 1.36

Cotă totală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.