Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 aprilie: Start de săptămână cu tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis de la turneul de la Monte Carlo în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

10 apr. 2023, 12:58
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 aprilie: Start de săptămână cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la competiția de simplu masculin de la Monte Carlo, unde Alexei Popyrin are o misiune dificilă în fața lui Dusan Lajovic. Sârbul este un adevărat specialist al jocului pe zgură și ne așteptăm să o demonstreze și la Monte Carlo. Mizăm pe victoria lui Lajovic.

Închidem Biletul Zilei cu un duel din competiția de dublu masculin  a turneului de la Monte Carlo. Stefanos Tsitsipas și fratele său au o istorie bogată în ceea ce privește meciurile jucate împreună, însă rezultatele sunt extrem de modeste. În primul tur de la Monte Carlo, cei doi greci îi întâlnesc pe Grigor Dimitrov și Hubert Hurkacz. Aceștia au doar trei meciuri jucate impreună, însă bilanțul este unul pozitiv, două victorii și o înfrângere, în ciuda faptului că au întâlnit doar echipe experimentate în proba de dublu, Dodig/Krajicek, Mektic/Pavic și Ram/Salisbury. Nu ne complicăm și mizăm pe favoriți.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dusan Lajovic – Alexei Popyrin, 1, cota 1.46

Tsitsipas/Tsitsipas – Dimitrov/Hurkacz, 2, cota 1.43

Cota totală: 2.08

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.