Biletul zilei pariuri1x2.ro, 10 august, cu Simona Halep & Serena Williams în prim-plan!

Astăzi ne îndreptăm atenția către două selecții din cadrul turneului feminin de la Toronto cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

10 aug. 2022, 09:45
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 10 august, cu Simona Halep & Serena Williams în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Simona Halep și Shuai Zhang. Sportiva noastră a pierdut doar două game-uri în turul anterior cu Donna Vekic și are clar prima șansă la victorie în partida de astăzi. Mizăm logic pe succesul obținut de Simona și evidențiem faptul că Zhang a pierdut ultima confruntare directă disputată în aprilie pe zgura de la Madrid, 6-2, 6-3.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Belinda Bencic și Serena Williams. Sportiva din Statele Unite nu mai este la nivelul în care era în urmă cu câțiva ani. Ba mai mult, Serena a anunțat că se retrage oficial din tenis, după ediția din acest an de la US Open. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Bencic, tenismenă care ocupă locul al 12-lea în ierarhia mondială.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 10 august

19:30, Simona Halep – Shuai Zhang, Halep să câștige, cota 1.14

02:30, Belinda Bencic – Serena Williams, Bencic să câștige, cota 1.88

Cotă totală: 2.14

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.