Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 ianuarie:  Granzii din Anglia și Italia ne livrează profitul!   

Două meciuri de fotbal, unul din Italia şi altul din Anglia, îţi pot aduce profit frumos în această seară. Vezi cum pariem!

10 ian. 2023, 15:57
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 ianuarie:  Granzii din Anglia și Italia ne livrează profitul!   

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 ianuarie: Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge în Italia, unde în optimile de finală ale Cupei, Inter va primi vizita celor de la Parma, echipă aflată pe locul 6 în Serie B. Gazdele au câștigat ultimele șase meciuri jucate acasă în toate competițiile și ne așteptăm să se impună și în disputa de astăzi din Cupa Italiei.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din EFL Cup dintre Manchester United și Charlton. Gazdele au primit un singur gol în cele cinci partide susținute după Campionatului Mondial, iar astăzi în fața celor de la Charlton, formație de liga a 3-a, nu ar trebui să aibă nicio emoție. Ne așteptăm ca trupa lui Erik ten Hag să bifeze un nou meci fără gol primit și pariem în consecință.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 22:00, Inter Milan – Parma, 1 – cota 1.25

Mar 22:00, Man. United – Charlton, oaspeții sub 0,5 goluri – cota 1.79

Cota totală: 2.23

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.