Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 ianuarie: Trei sporturi diferite pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal, tenis și baschet, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

10 ian. 2024, 12:35
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 10 ianuarie: Trei sporturi diferite pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Prima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine din SuperLig, unde Fenerbahce va primi vizita celor de la Konyaspor. Fener este lider, în timp ce Konyaspor se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Ne așteptăm ca gazdele să se impună fără mari emoții.

Continuăm cu tenis din calificările tabloului feminin de la Australian Open. Erika Andreeva a câștigat ultimele două întâlniri directe cu Polina Kudermetova și ne așteptăm să se impună și în calificarile de la A.O.

Închidem cu baschet din NBA. Toronto Raptors a jucat în noaptea precedentă în fața celor de la Los Angeles Lakers, iar joi dimineață îi întâlnesc pe rivalii acestora, LA Clippers. Formația gazdă este una dintre cele mai în formă echipe din NBA și ne așteptăm să profite de oboseala canadienilor.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Fenerbahce – Konyaspor, 1- cota 1.23

Erika Andreeva – Polina Kudermetova, 1 – cota 1.38

Los Angeles Clippers – Toronto Raptors, 1 (inclusiv prelungiri) – cota 1.21

Cota totală: 2.05

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.