Biletul zilei pariuri1x2.ro: 100% fotbal. Selecții cu riscuri reduse!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: O nouă zi cu multe meciuri importante în competiţiile europene, se poate face profit frumos cu investiţii minime.

29 sept. 2021, 09:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: 100% fotbal. Selecții cu riscuri reduse!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către liga a doua din Norvegia, la partida dintre Raufoss și Start. De remarcat este faptul că formația vizitatoare are mari probleme financiare și a obținut o singură victorie în ultimele 7 etape. De partea cealaltă, echipa gazdă țintește un loc în playoff-ul pentru promovare. În aceste condiții mizăm pe 1x.

Continuăm cu o partidă din Liga Campionilor, Benfica – Barcelona. E o confruntare care promite spectacol și sunt șanse mari să asistăm la cel puțin câte un gol în fiecare poartă. Nu ne complicăm și mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem cota 2 cu o altă partidă din Liga Campionilor, Manchester United – Villarreal. Echipa gazdă nu a impresionat în ofensivă în ultima perioadă, în timp ce defensiva lui Unai Emery este una bine organizată. De evidențiat este faptul că Villarreal are 4 rezultate de 0-0 în primele 6 etape din acest sezon de La Liga. În aceste condiții mizăm pe o repriză secundă cu cel mult două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 29 septembrie

19:00, Raufoss – Start, 1x, cota 1.37

22:00, Benfica – Barcelona, peste 1.5 goluri, cota 1.25

22:00, Manchester United – Villarreal, sub 2.5 goluri în repriza a 2-a, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.15

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.