Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 aprilie: Atacăm „VERDELE” cu Europa League și Conference League!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

11 apr. 2024, 10:51
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 aprilie: Atacăm „VERDELE” cu Europa League și Conference League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge pe „San Siro” la duelul AC Milan – AS Roma  din manșa tur a sferturilor de finală din Europa League. Duelul celor două mari rivale din Serie A ține de departe capul de afiș al acestei faze a competiției. Sunt toate premisele să asistăm la o „dublă” echilibrată, numele echipei care va accede în „careul de ași” a Europa League urmând a se stabili în returul de săptămâna viitoare de la Roma.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din sferturile Europa Conference League, de la duelul Club Brugge – PAOK. Dubla dintre cele două se anunță a fi spectaculoasă, atât belgienii cât și trupa lui Răzvan Lucescu fiind două formații care pun mai mult preț pe ofensivă decât pe defensivă. Mai mult ca sigur însă că numele echipei care își va continua aventura în competiție va fi stabilit în urma returului care va avea loc în Grecia peste o săptămână.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
AC Milan – AS Roma, PSF X – Cota 1.62
Club Brugge – PAOK, 2-4 goluri – Cota 1.55

Cota totală: 2.51                 

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.