Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 ianuarie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal și handbal!

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și handbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

11 ian. 2023, 12:12
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 ianuarie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal și handbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în Franța unde în intermediara programată la mijlocul acestei săptămâni, PSG va primi pe teren propriu vizita celor de la Angers. Parizienii pornesc ca mari favoriți la victorie, în special după revenirea lui Lionel Messi din vacanță și ne așteptăm să se impună fără probleme în fața celor de la Angers.

Tot pe forța gazdelor vom paria și în Portugalia, la duelul din cupă dintre FC Porto și FC Arouca. Cele două s-au întâlnit la finalul lunii decembrie în campionat, gazdele impunându-se cu un categoric 5-1. Ultimele cinci „directe” au fost câștigate de FC Porto, de fiecare dată la o diferență de minim două goluri, motiv pentru care ne așteptăm ca această serie să continue și astăzi.

Închidem cu duelul care va deschide Campionatului Mondial de handbal masculin dintre Franța și Polonia. Francezii au un lot extrem de valoros și ne așteptăm să debuteze cu dreptul în această competiție.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 22:00, PSG – Angers, 1, cota 1.18

Mie 22:00, Franța – Polonia, 1, cota 1.26

Mie 22:45, FC Porto – Arouca, (H-1) -1 , cota 1.46

Cotă totală: 2.17

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.