Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 mai: 100% tenis pentru un nou „VERDE”    

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

11 mai 2023, 14:31
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 mai: 100% tenis pentru un nou „VERDE”    

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la turneul ATP de la Roma, unde Dusan Lajovic se va duela cu Nuno Borges. Lajovic este unul dintre cei mai în formă zguriști din 2023, trecându-și în cont un titlu la Banja Luka, turneu la care a învins nume de top, precum Novak Djokovic sau Andrey Rublev. În primul meci de la Roma, Lajovic îl va avea ca adversary pe Nuno Borges, jucător care are doar o victorie în ultimele șase partide. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria sârbului.

Închidem cu disputa dintre Matteo Arnaldi – Diego Schwartzman, care va avea oc tot în cadrul turneului ATP de la Roma. Argentinianul continuă să dezamagească, pierzând gustul victoriei, fiind depășit  chiar și de jucători modești din circuitul Challenger. La Roma, Diego acesta îl va avea în fața sa pe Matteo Arnaldi, jucător foarte talentat, care va beneficia de întregul suport al publicului în ultimul meci al zilei, pe „Central”. vom paria pe victoria italianului.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dusan Lajovic – Nuno Borges, 1, cota 1.34

Matteo Arnaldi – Diego Schwartzman, 1, cota 1.54

Cota totală: 2.06

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.