Biletul zilei pariuri1x2.ro, 11 octombrie: Marţi, facem profit cu Liga Campionilor!

Schimbăm sportul şi sperăm să facem profit mare din competiţia cluburilor bogate, Liga Campionilor. O selecţie de trei meciuri poate dubla investiţia.

11 oct. 2022, 15:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 11 octombrie: Marţi, facem profit cu Liga Campionilor!

Biletul zilei. Pentru astăzi am extras trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu duelul dintre FC Copenhaga și Manchester City. În meciul direct de pe Etihad din urmă cu o săptămână, “cetățenii” s-au impus cu 5-0. În mod normal, ar trebui să vedem goluri și în Danemarca. Pariem simplu pe cel puțin o reușită în prima repriză.

Și la Dortmund – Sevilla mizăm tot pe minim o schimbare a tabelei de marcaj în prima parte a jocului. Săptămâna trecută, în Spania, germanii s-au impus cu 4-1, dar gruparea andaluză vine cu un antrenor nou, Jorge Sampaoli.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Celtic și Leipzig. În duelul din urmă cu o săptămână, scoțienii au pierdut cu 3-1 în Germania. Mizăm din nou pe un meci deschis și pariem pe minim un gol în prima repriză.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 11 octombrie

19:45, FC Copenhaga – Manchester City, gol în prima repriză, cota 1.22

22:00, Dortmund – Sevilla, gol în prima repriză, cota 1.34

22:00, Celtic – Leipzig, gol în prima repriză, cota 1.30

Cotă totală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.