Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 octombrie: Tenis și handbal pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis și handbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem.

11 oct. 2023, 10:45
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 11 octombrie: Tenis și handbal pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la Mastersul ATP de la Shanghai din China unde Carlos Alcaraz se va duela cu Grigor Dimitrov. Alcaraz l-a învins pe Dimitrov în precedentele trei confruntări directe, acestea disputându-se pe hard, zgură și iarbă, ibericul impuându-se de fiecare dată fără să cedeze set. Ne așteptăm ca Alcaraz să fie din nou la înălțime și să se impună în minim de seturi.

Rămânem în China, dar mergem la turneul WTA de la Zhengzhou, unde Liudmila Samsonova se va duela cu Laura Siegemund.  Samsonova a venit la Zhengzhou după finala pierdută la Beijing în fața Igai Swiatek. Rusoaica este în formă maximă, iar Laura Siegemund nu este jucătoarea capabilă să o elimine.

Închidem Biletul Zilei cu un duel din Liga Campionilor la handbal.  Telekom Veszprem este mare favorită în disputa cu Porto. Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori în această competiție, maghiarii fiine neînvinși, cu cinci victorii și o remiză. Nu ne compliăm și pariem simplu, pe victoria gazdelor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Carlos Alcaraz – Grigor Dimitrov, scor corect 2-0, cota 1.56

Telekom Veszprem – Porto, 1, cota 1.14

Liudmila Samsonova – Laura Siegemund, 1, cota 1.22

Cota totală: 2.16

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.