Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 aprilie: „Dubla” pentru profit vine din SuperLigă!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

12 apr. 2024, 08:14
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 aprilie: „Dubla” pentru profit vine din SuperLigă!

Biletul zilei. Pentru început vom merge la Arad la disputa UTA – FC Hermannstadt. Cele două formații sunt lipsite de emoțiile retrogradării, fiind printre formațiile care vor lupta în acest play-out pentru a termina pe unul din primele două locuri, care asigură prezența la barajul care duce în cele din urmă în cupele europene. Duelul se anunță a fi sub semnul echilibrului, cu un minus pentru sibieni, având în vedere că în deplasare nu au aceeași exprimare ca pe teren propriu.

A doua și totodată ultima selecție de astiz vine de la Univ. Craiova – Farul. Duelul din Bănie se anunță a fi spectaculos, cum au fost mai toate „directele” dintre cele două formații. Oltenii vin după despărțirea de bulgarul Petev și vor da totul pentru a-și păstra locul pe podium în SuperLigă pentru a se apropia de obiectivul propus, calificarea în cupele europene. De partea cealaltă, deși nu are sezonul pe care și l-a dorit, campioana en-titre nu a renunțat la ideea de a fi prezentă la startul ediției viitoare a cupelor europene, rămânând în cărți pentru acest obiectiv doar dacă își îmbunătățesc situația în clasament după această deplasare.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
UTA – FC Hermannstadt, 1X-  Cota 1.40
Univ. Craiova – Farul, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri –  Cota 1.57

Cota totală: 2.19         

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.