Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 februarie: 100% SuperLigă pentru un start „verde” de săptămână!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.      

12 feb. 2024, 12:20
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 februarie: 100% SuperLigă pentru un start „verde” de săptămână!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la disputa de la Ovidiu dintre Farul – Dinamo. Campioana en-titre pleacă favorită la victorie în acest duel contra „lanternei roșii” a SuperLigii. Diferența dintre cele două este în favoarea băieților „Regelui”, „câinii” având nevoie de o minune pentru a pleca cu punct sau puncte de la Ovidiu. Vom evita însă pariurile de tipul 1,X sau 2 și vom miza pe goluri

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la duelul de pe „Francisc Neuman” dintre UTA – FC Botoșani. Presiunea la Arad este pe ambele formații. Având în vedere situația din clasament, moldovenii nu au decât varianta victoriei pentru a reduce ecartul față de locurile de baraj. De partea cealaltă, cu trei puncte câștigate în acest meci, arădenii intră serios în lupta pentru un loc în „top 6”, Acesta este și motivul pentru care vom paria pe goluri pentru că ne așteptăm la un meci deschis, cu garda jos, în care fiecare combatantă să caute victoria.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
UTA – FC Botoșani, Peste 1.5 goluri –  Cota 1.42
Farul – Dinamo, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri –  Cota 1.53
Cota totală: 2.17

 

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.