Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 martie: 100% Champions League pentru profit!  

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

12 mart. 2024, 10:15
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 martie: 100% Champions League pentru profit!  

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la Londra, unde cei de la Arsenal primesc vizita celor de la FC Porto. În tur, FC Porto a învins pe „Dragao”cu scorul de 1-0, dar rezultatul a fost unul mincinos, londonezii aflându-se mult timp la conducerea jocului, victoria lusitanilor venind în prelungiri. În plus, „tunarii” au un moral de fier după ce în week-end-ul trecut au reușit să devină lideri în Premier League. Sunt toate premisele să asistăm la un duel spectaculos, cu goluri, motiv pentru care vom paria în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la duelul de pe „Nou Camp” dintre Barcelona și Napoli, meci care se reia de la scorul de 1-1. „Extratereștii” sunt mult mai valoroși și au prima șansă la calificare iar noi pariem în consecință.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Barcelona – Napoli, Barcelona se califică – cota 1.50
Arsenal – FC Porto, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri – cota 1.42

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.