Biletul zilei pariuri1x2.ro, 12 septembrie cu FCSB – Voluntari în prim-plan!

Începe o nouă săptămână, cu o ofertă bogată la pariuri, iar,pengtru cine este inspirat, şi cu ceva bani mai mulţi pe card.

12 sept. 2022, 10:43
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 12 septembrie cu FCSB – Voluntari în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În prima zi a săptămânii mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În prima rundă a turneului WTA 125K de la București, Ioana Loredana Roska o întâlnește pe Sara Errani. Se joacă pe zgură, iar fosta finalistă de la Roland Garros are clar prima șansă la victorie.

Pentru a doua selecție rămânem la tenis, dar mergem la turneul de la Chennai. Oksana Kalashnikova si Nadiya Kichenok, două jucătoare cu mare experiență în proba de dublu ar trebui să se impună fără mari emoții în disputa cu Mikulskyte/Webley-Smith.

Închidem biletul zilei cu FCSB – Voluntari. Evităm pariurile clasice de tipul 1,x,2 și mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 11 din cele 14 meciuri jucate de gruparea roș-albastră.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 12 septembrie

Luni 13:15, Ioana Loredana Rosca – Sara Errani, 2, cota 1.17

Luni 17:00, Kalashnikova/Kichenok – Mikulskyte/Webley-Smith, 1, cota 1.33

Luni 21:00, FCSB – Voluntari, peste 1.5 goluri, cota 1.32

Cotă totală: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.