Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 septembrie: „Sportul Rege” livrează și astăzi profitul!

Astăzi vom paria pe trei dueluri din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

12 sept. 2023, 11:48
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 12 septembrie: „Sportul Rege” livrează și astăzi profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu disputa de pe „Național Arena” dintre România și Kosovo, meci care va conta pentru runda a VI-a Grupa I din preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” continuă să dezamăgească în ceea ce privește calitatea jocului, în special pe faza ofensivă. Kosovo a arătat un joc solid în fața Elveției, liderul grupei, și ne așteptăm să nu cedeze la mai mult de un gol în România.

Rămânem în preliminariile EURO 2024, dar mergem în Grupa F la disputa dintre Belgia și Estonia. În tur, belgienii s-au impus în deplasare cu scorul de 3-0, iar pe teren propriu ne așteptăm să se impună la o diferență de minim două goluri.

Închidem Biletul Zilei de astăzi cu disputa dintre Bolivia – Argentina, meci contând pentru calificările la Campionatul Mondial. Bolivia a cedat în urmă cu câteva zile cu scorul de 5-1 în Brazilia, iar astăzi vor avea o misiune infernală contra Argentinei. Vom miza pe un „combo” cu mari șanse de reușită, respectiv Bolovia să marcheze maxim un gol, iar Argentina minim unul.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

România – Kosovo, H2 +2 goluri – cota 1.25

Belgia – Estonia, H1 -1 goluri – cota 1.25

Bolivia – Argentina, gazdele sub 1,5 goluri & oaspeții peste 0,5 goluri – cota 1.42

Cota totală: 2.21

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.