Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 decembrie: Mix de sporturi pentru profit!

Astăzi vom paria pe un „combo” din trei sporturi diferite în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

13 dec. 2022, 11:53
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 decembrie: Mix de sporturi pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu duelul pe care Ana Bogdan îl va susține cu Katrina Scott în cadrul Challengerului feminin de la Limoges din Franța. Compatrioata noastră pornește ca mare favorită în acest duel. De notat ar fi că românca vine după trei victorii la rând în minim de seturi, motiv pentru care ne așteptăm să se impună și în fața sportivei din Statele Unite ale Americii.

Continuăm cu duelul dintre Gloria Bistrița – CSM București care se va disputa în campionatul de handbal feminin al României. Bucureștencele sunt pe val în Liga Florilor și ne așteptăm să se impună în acest duel.

Rămânem în handbal dar mergem la Cupa EHF unde în Grupa B avem duelul Benidorm – Aix. Ibericii nu au arătat bine în partidele disputate pe teren propriu, având trei înfrângeri din tot atatea posibile. De partea cealaltă Aix ocupă poziția secundă în grupă și ne așteptăm să se impună în această deplasare.

Analizele detaliate a acestor jocuri este pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 13 decembrie

15:45, Ana Bogdan – Katrina Scott, 1 – cota 1.24

17:30, Gloria Bistrița – CSM București, 2 – cota 1.27

19:45, Benidorm – Aix, 2 – cota 1.31

Cota totală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.