Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 iulie: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

13 iul. 2023, 12:08
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 iulie: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la Challenger-ul ATP de la Braunschweig, unde Daniel Altmaier, principalul favorit al turneului, îl va întâlni pe Franco Agamenone. Germanul traversează cel mai bun sezon al carierei și ne așteptăm să nu se oprească în faza sferturilor de finală, mai ales după ce a cedat doar doua game-uri în runda precedentă.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Franța, la Challengerul WTA de la Contrexeville, unde Sara Errani se va duela cu Anastasia Tikhonov. Spprtiva din Italia este favorită în fața unei jucătoare cu un stil similar celui pe care aceasta îl practică. Anastasia Tikhonova va avea probleme dacă va căuta să intre în schimburi prelungite cu veterana din Italia.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge la amicalul dintre Nurnberg – Arsenal. „Tunarii” vor intra pe teren cu titularii în acest test, motiv pentru care ne așteptăm să se impună lejer în fața nemților.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Daniel Altmaier – Franco Agamenone, 1, cota 1.18

Sara Errani – Anastasia Tikhonova, 1, cota 1.46

Nurnberg – Arsenal, 2, cota 1.24

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.