Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 martie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis de la Indian Wells 

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis din competiția masculină de la Indian Wells în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

13 mart. 2023, 13:53
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 martie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis de la Indian Wells 

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge pe tabloul feminin de simplu unde va avea loc duelul Iga Swiatek – Bianca Andreescu. De evidențiat ar fi că ultimele 19 victorii pe care Iga Swiatek le-a obținut, au venit în minim de seturi. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm ca liderul mondial să domine și întâlnirea cu Bianca Andreescu, pe care a reușit să o învingă în precedentul duel direct, cu scorul de 7-6, 6-0.

Rămânem la Indian Wells, dar mergem pe tabloul masculin unde va avea loc meciul Taylor Fritz – Sebastian Baez. Fritz este mare favorit în acest meci, americanul impunându-se în precedentul duel direct, disputat la Cincinnati 2022 pe hard, cu un dublu 6-1. Mizăm și de această dată pe victoria lui Fritz în minim de seturi.

Închidem cu un duel din competiția de dublu feminin. Tandemul Barbora Krejcikovași Katerinia Siniakova reprezintă cea mai puternică echipă din tenisul feminin. Cele două ar trebui să se impună fără mari dificultăți în fața dublului format din Leylah Fernandez și Taylor Townsend, iar noi vom paria în consecință.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

L 19:00, Iga Swiatek – Bianca Andreescu, 2-0, cota 1.25

L 20:00, Taylor Fritz – Sebastian Baez, 2-0, cota 1.39

L  20:00, Krejcikova/Siniakova – Fernandez/Townsend, 1, cota 1.20

Cotă totală: 2.08

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.