Biletul zilei pariuri1x2.ro, 13 octombrie: Ieri, zi de profit. Vezi combo-ul de astăzi!

Două meciuri de tenis şi unul din fotbal pot să va dubleze investiţia, dacă ponturile noastre de joi se dovedesc inspirate.

13 oct. 2022, 11:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 13 octombrie: Ieri, zi de profit. Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ieri a fost VERDE. La tenis, am mizat pe succesul obținut de Bublik în partida cu Moutet (7-5, 6-4), iar la fotbal am pariat pe succesul oaspeților la minim două goluri diferență în Plzen – Bayern (2-4). Astfel, ne-am dublat investiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu partida dintre Dalma Galfi și Nuria Parrizas Diaz din cadrul turneului de tenis feminin de la Cluj-Napoca. Ultima confruntare directă a avut loc la US Open, acolo unde sportiva din Ungaria s-a impus cu 2-0. În aceste condiții, mizăm pe cel puțin un set câștigat de Galfi.

Rămânem la tenis și mergem la turneul masculin de la Gijon, acolo unde Andrey Rublev îl întâlnește pe Ilya Ivashka. Se joacă în sală, pe suprafață rapidă, condiții care îl avantajează pe sportivul rus. Pariem simplu pe succesul obținut de Rublev.

Închidem biletul zilei cu partida de fotbal dintre Manchester United și Omonia Nicosia din Europa League. Diferența de valoare este evidentă și punctăm faptul că în urmă cu o săptămână, echipa lui Erik teh Hag s-a impus cu 3-2 chiar în fieful adversarei. Așadar, pariem logic pe victoria obținută de Manchester United.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 13 octombrie

13:30, Dalma Galfi – Parrizas Diaz, Galfi minim un set, cota 1.32

17:00, Andrey Rublev – Ilya Ivashka, Rublev să câștige, cota 1.38

22:00, Manchester United – Omonia Nicosia, gazdele să câștige, cota 1.10

Cotă totală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.