Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 septembrie: „Combo” din tenis și handbal pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei dueluri din tenis și handbal în ncercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

13 sept. 2023, 14:58
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 13 septembrie: „Combo” din tenis și handbal pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu un duel din tenis. Hogo Gaston traversează o formă bună, având opt victorii în ultimele zece partied disputate. În turul secund al turneului Challenger de la Szczecin, acesta îl va avea în fața sa pe Adrian Andreev, numărul 186 mondial. Între cei doi jucători este o diferență de 99 de locuri în clasamentul ATP, în favoarea francezului, cel care ne așteptăm să avanseze în runda următoare.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine tot din tenis. Compatrioata noastră, Ana Bogdan, evoluează în turul secund al turneului WTA 125K de la București în fața Astrei Sharma. Cu publicul de partea sa, Ana ar trebui să fie cea care avansează în sferturile de finală.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din handbal. CSM Bucurști este neînvinsă în cele 14 confruntări directe cu Rapid, 13 dintre acestea fiind câștigate. Ne așteptăm ca „tigroaicele” să se impună din nou în fața rivalelor din campionat.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Adrian Andreev – Hugo Gaston, 2 – cota 1.30

Ana Bogdan – Astra Sharma, 1 – cota 1.31

CSM București – Rapid București, 1 – cota 1.23

Cota totală: 2.09

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.